Gamla Dörrar och Fönster

Adolfsbergs Finsnickeri AB är stolta över att förena den äkta känslan av allmogestil med innovativa moderna funktioner inom byggnadsvård.

Vi tillverkar och restaurerar gamla dörrar och gamla fönster, skräddarsydda efter din beställning. Våra gamla dörrar skapas med högsta kvalité och noggranhet. Mer exakt erbjuder vi också gamla dörrar med karm, gamla spegeldörrar med karm och gamla pardörrar. Vi tillhandahåller även måttbeställda fönsterbänkar, dörrfoder, fönsterfoder och golvsocklar.

Måttbeställda Allmogedörrar för byggnadsvård

Våra måttbeställda Allmogedörrar är berömda för deras tillverkning i gammal stil. Varje dörr framställs med lösa speglar och äkta kittade glasöppningar. Vi är stolta över våra vackra måttbeställda pardörrar och levererar alltid dörrspeglar på både utsidan och insidan.

 

Entrédörr i trä - Adolfsbergs Finsnickeri AB

 

 

Stilrena Allmogefönster för byggnadsvård

Våra gamla fönster har äkta kittad spröjs i yttre glaset och vid 1+1-glas. Fönstren har en smal och vacker spröjs med stor djup. Våra Allmogefönster finns med Allmogeprofil eller med Kulturprofil.

Byggnadsvård på Adolfsbergs Finsnickeri AB

Vi tar byggnadsvård på allvar. Vi erbjuder nya fönster och dörrar i gammal stil, vilket ofta är ett bättre och billigare alternativ än att restaurera det gamla. Med våra gamla dörrar och fönster behåller du det gamla vackra utseendet samtidigt som du får funktionella gamla fönster och dörrar med bra isolering.

Gamla Dörrar i Trä - Adolfsbergs Finsnickeri AB
 
 

Med Adolfsbergs Finsnickeri AB kan du behålla charmen hos gamla hus utan att kompromissa med modern funktionalitet. Vi har rätt lösning för dig, oavsett om du behöver en måttbeställd gammal dörr med fönster eller karm, enkel dörr, pardörr, ett gammalt fönster, ett fönster med karm eller annat allmogestil. Upplev den perfekta kombinationen av gammalt och nytt med Adolfsbergs Finsnickeri AB.

Lämna en kommentar